Vill du bli din egen chef? Bestämma själv när du vill arbeta? Njuta av din extra inkomst eller arbeta för ett ekonomiskt oberoende?

Då har du kommit rätt

Livet. Som du vill ha det.

Är det så här det ska vara nu? Vad vill jag egentligen få ut av livet? Tanken har kanske slagit dig någon gång. Och det är inga lätta frågor.

Jag kan nog inte svara på alla dina funderingar. Men om du ger mig en liten stund så vill jag presentera en lösning som kan ta dig en bit på vägen. Låt mig berätta om ett jobb som gör det möjligt för dig att själv bestämma i ditt liv.

Fundera på dessa frågor: Hur skulle du vilja att ditt liv såg ut? Drömmer du om flexibla arbetstider, extrainkomster och rätten att bestämma själv? Lyssna gärna på vad jag kan erbjuda dig. Ta kommandot över din tillvaro och forma liver som du vill ha det.

Vänliga ord

Några ord om att jobba tillsammans med mig.

Min story

Ballerina, veterinär eller astronaut? På frågan om vad jag ville bli när jag blev stor svarade jag Miljonär.

Läs mer

Inspired by Jeanette

Jeanettes berättelse tar sin början i en stark önskan om att bli självständig och att skapa något större för sig och sin familj.

Läs mer

Välgörenhet

Som barn hade jag en dröm om att få arbeta med välgörenhet och tänkte att det var realistisk att göra det när jag blev äldre och hade tid, typ som pensionär.

Läs mer

Hör av dig

Liten kort text som uppmuntrar till kontakt.

Namn *

E-postadress *

Meddelande