Inspired by Jeanette

Jag brinner för att få andra att våga följa sin passion! Det är en utmaning och det kräver en långsiktig ork och ett mod – men det är verkligen värt det! Jag är en stor anhängare av kvinnligt entreprenörskap för jag vet vilka utmaningar som kvinnor möter.

Att bolla både hem och arbetsliv kan vara tufft men genom att arbeta smart och runt sin familj har jag lång erfarenhet av att det går att bygga upp en ny karriär.

Jag coachar dagligen kollegor som vill utvecklas, höja sina inkomster och uppnå sina livs- och affärsmål. Att hjälpa andra och att se dem uppnå sina mål är enormt viktigt för mig.

Några av ämnena hon specialiserar sig på är

  • Framgångsrika kundrelationer – Om hur du skapar ett personligt kundbemötande
  • Skapa Digital Succe´- Hur du vässar ditt personliga varumärke med sociala medier
  • A Business to Go – Hur du jobbar effektivt online var du än är

“Att bygga ett företag kring småbarn och familj är utmanande. Det behövs en stark drivkraft, beslutsamhet, passion och mod. Du måste vara konsekvent och ha ett starkt fokus på dina mål. Jag har lärt mig av mina egna misstag som entreprenör i mitt partnerföretag och det är idag min styrka. Att få ta del av mina kollegors framgång är det som driver mig. Jag älskar att se människor nå sina mål och hitta sitt självförtroende.”

Utmärkelser

Med personlig erfarenhet och kunskap har Jeanette utvecklat olika strategier för att ta sin affärsverksamhet framåt och det är något hon gärna delar med sig av och hon bjuder samtidigt på både igenkänning och konkreta tips.

Jeanette talar idag inför såväl mindre individuella grupper och presentationer som event och föreläsningar på stora internationella arenor.

Jeanette har även mottagit flera priser, bland annat ”Knallen”, hela två gånger som är Direct Selling Swedens utmärkelse till den säljare/distributör som av medlemsföretag nominerats som särskilt kvalificerad.

Priset utgår ”For excellency in direct selling” och är ett uttryck för skicklighet och kvalitet i sin verksamhet med iakttagande av direkthandelns etiska regler.

Jeanettes organisation är prisbelönt både i Skandinavien och internationellt.

“När jag började bygga min verksamhet var det coolt om man hade en fax. Datorkunskap hade jag inte alls, min engelska var begränsad och tanken på att tala inför fler människor än den som satt i min frisörstol gjorde mig svimfärdig. Men i takt med både jag och tekniken har utvecklats så har också min verksamhet gjort det.”

Läs mer om vad jag gjort, och hur jag gjort det.
Eller hör av dig direkt, och låt oss prata om hur du också kan leva din dröm.

Min story

Ballerina, veterinär eller astronaut? På frågan om vad jag ville bli när jag blev stor svarade jag Miljonär.

Läs mer

Välgörenhet

Som barn hade jag en dröm om att få arbeta med välgörenhet och tänkte att det var realistisk att göra det när jag blev äldre och hade tid, typ som pensionär.

Läs mer

Jobba med mig

Har tanken slagit dig någon gång, är det så här det ska vara nu? Vad vill jag egentligen få ut av livet?

Läs mer