Jobba med mig

Har tanken slagit dig någon gång, är det så här det ska vara nu? Vad vill jag egentligen få ut av livet? När jag får frågan om vilka som väljer att arbeta tillsammans med mig svarar jag att det är ca 80 % kvinnor med olika personlighetstyper, åldrar och bakgrunder. Det de har gemensamt är att de inte varit nöjda med sin nuvarande livssituation

De kan vara kvinnor som nyligen fått barn och vill arbeta runt sin familj.
Det kan vara de som drömmer om att ha en egen verksamhet men som saknar ett kapital eller en affärside. Det kan också vara egenföretagare som behöver bredda sin befintliga verksamhet. Eller de som närmar sig pensionen men känner att de är alldeles för kreativa för att helt sluta jobba då de har mer att ge.

Ta chansen att forma ditt liv så som du vill ha det genom att påbörja din resa idag. Genom att arbeta tillsammans med mig är du din egen, med alla de fördelar och den flexibilitet som det innebär, men du har alltid en professionell handledare som stöd – du står aldrig ensam.

Här kan du läsa mer om hur vi kan arbeta tillsammans för att skapa en extra inkomst eller en ny karriär.

Om det här är något som passar in på dig skulle jag gärna höra från dig!

Hur vill du jobba?

För dig som vill prova att vara din egen på deltid utan ett ekonomiskt risktagande. Det ger en extra inkomst på ett par tusen kronor per månad för att spara till semesterresan, restaurangbesöken eller unna dig nåt lyxigt till helgen utan att din månadsinkomst blir lidande. Detta gör du genom att rekommendera produkter du själv tycker om, t ex representera din egna hudvårdsserie eller hälsolinje.

Du utgår från dina egna intressen inom hälso-, wellness-, närings- och skönhetsprodukter. Det finns olika sätt att marknadsföra produkterna på: personligen, via sociala medier, blogg, produktlanseringar eller via din egna webshop. Här skräddarsyr vi tillsammans en plan, efter ditt naturliga nätverk.

För dig som tycker om att arbeta med människor och drivs av att se resultat. Du vill ha en större inkomst och tycker att en bra arbetsinsats ska löna sig. Du gillar att utvecklas, utmanas och kanske redan har en släng av entreprenörsskap i dig som du vill ta till nästa nivå. Genom att lägga 10 – 15 timmar per vecka på din egna verksamhet kan det ge dig en inkomst på ca 10.000 – 20 000 kr per månad.

Tycker du om valmöjligheter men ogillar begränsningar? Du är du är mer som jag. Du ser entreprenörsskap som en livsstil och tycker att ordet ”budget” är det tråkigaste som finns.

Du drivs av att ha en ekonomisk frihet och inspireras av möjligheten att nå längre, att inte ha något tak. Genom att investera mer tid får du mer tillbaka. Som affärsutvecklare har du möjlighet att ta del av företagets alla belöningsprogram; bilprogram, globala resor och en del av företagets vinst.

År 2016 delades det ut totalt 26 miljoner US dollar i företagets vinstprogram. Här har du även möjlighet att lämna din verksamhet som ett arv efter dig.

Du kommer att arbeta nära mig i ditt ledarskap och tillsammans utbildar och utvecklar vi nya ledare i din organisation.

Bygg upp din verksamhet med hjälp av våra unika och kvalitativa produkter. Du arbetar heltid, deltid eller flexibelt kring din familj och nuvarande åtaganden. Det unika med den här affärsmodellen är att du inte behöver någon tidigare erfarenhet, eftersom jag utbildar och handleder dig till de resultat som tilltalar dig, dvs en liten butik, en stor butik eller i rollen som Affärsutvecklare. Jag skräddarsyr en personlig affärsmodell och strategi till dig.

Känner du att tilltalas av det du läser? Vill du utvecklas, är du positiv, har en bra attityd och är villig att lära dig ett modernt sätt att arbeta på?

Läs mer om vad jag gjort, och hur jag gjort det.
Eller hör av dig direkt, och låt oss prata om hur du också kan leva din dröm.

Coaching

Mitt mål är att under de första tre månaderna har vi daglig kontakt för att du ska bygga upp din verksamhet.

Läs mer

Vänliga ord

Läs om vad några av mina kollegor tycker om vårt samarbete!

Läs mer

Kontakt

Låter detta intressant? Kontakta mig så berättar jag gärna mer!

Läs mer

Hej, vad roligt att du är inne på min sida!

Fyll i din e-post så får du mina bästa tips i “Självledarskap – Hur du leder dig själv till framgång”.