Coaching

Personlig coaching

Innan vårt första planeringsmöte skickar jag dig ett formulär. Med hjälp av dina svar gör vi en startplan som utgår från dig, din livssituation och dina önskemål. Under de första tre månaderna har vi daglig kontakt för att du ska få rätt stöd när du bygger upp din verksamhet. När du känner dig trygg är tanken att du ska kunna arbeta mer och mer självständigt. Jag finns alltid till hands för att hjälpa dig att ta din verksamhet vidare.

Gruppcoaching

Jag håller många utbildningar både dag-och kvällstid som är skräddarsydda för dina behov och utformade för att ge dig kunskap, motivation och inspiration. Dessa utbildningstillfällen kan vara online, personligen eller som en del av en större grupputbildning.

Vårt community

Jag har många olika Facebook-grupper som är dedikerade till mitt ständigt växande team. Det gör att du har 24 timmars support och tillgång till inte bara min expertis, utan hundratals andra framgångsrika ledare inom organisationen.

Plattformen

Vi har skapat en unik samlingsplats för utbildningsmaterial och inspiration med allt du behöver veta för att driva din verksamhet. Vårt syfte med denna plattform är att samla all den otroliga kunskap som våra framgångsrika ledare skapat genom åren. Detta för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas med din verksamhet och få ett bra resultat så fort som möjligt. Den ger kontinuerligt stöd, inspiration och kunskap varje steg på vägen – när du vill!

Läs mer om vad jag gjort, och hur jag gjort det.
Eller hör av dig direkt, och låt oss prata om hur du också kan leva din dröm.

Om mig

Ballerina, veterinär eller astronaut? På frågan om vad jag ville bli när jag blev stor svarade jag Miljonär.

Läs mer

Jobba med mig

Vill du veta mer om hur du kan skapa en extra inkomst eller en ny karriär ?

Läs mer

Vänliga ord

En eller två meningar om de vänliga ord som några av de jag varit med och utvecklat etc.

Läs mer