Om mig

Min story

Ballerina, veterinär eller astronaut? På frågan om vad jag ville bli när jag blev stor svarade jag Miljonär. Det kan ju vara ett märkligt svar från ett barn, men uppvuxen i en familj med tre syskon och en ensamstående mamma som hade tre extrajobb för att få ekonomin att gå ihop så kändes det som en bra idé. Då kunde jag ju hjälpa henne med pengar!

Läs mer

Inspired by Jeanette

När jag började bygga min verksamhet var det coolt om man hade en fax. Datorkunskap hade jag inte alls, min engelska var begränsad och tanken på att tala inför fler människor än den som satt i min frisörstol gjorde mig svimfärdig. Men i takt med både jag och tekniken har utvecklats så har också min verksamhet gjort det.

Läs mer

Välgörenhet

Jag brinner för att göra skillnad, att hjälpa andra människor till att få bättre förutsättningar i livet. Som barn hade jag en dröm om att få arbeta med välgörenhet och tänkte att det var realistisk att göra det när jag blev äldre och hade tid, typ som pensionär. Tack vare min ekonomiska situation kan jag istället donera pengar redan nu.

Läs mer

Läs mer om vad jag gjort, och hur jag gjort det.
Eller hör av dig direkt, och låt oss prata om hur du också kan leva din dröm.

Jobba med mig

Vill du veta mer om hur du kan skapa en extra inkomst eller en ny karriär ?

Läs mer

Vänliga ord

En eller två meningar om de vänliga ord som några av de jag varit med och utvecklat etc.

Läs mer

Kontakt

Liten text om att det är bra att ta kontakt för att stilla nyfikenheten över om detta är något för dig.

Läs mer