”Att som trebarnsmamma få möjligheten att kunna styra sin tid till 100% är som en dröm för dom flesta och för mig är det nu en verklighet. Jag har tillsammans med hjälp och stöd av Jeanette kunnat bygga upp min verksamhet samtidigt som jag varit, gravid, mammaledig och nu mamma till tre små barn. Jeanette har med sin kunskap, sitt stora hjärta och tro på att alla kan lyckas hjälpt mig och många fler att förverkliga drömmar man knappt vågat drömma om! Jag är stolt och känner mig så trygg i Jeanettes team.”

— Sandra Nyman

Fransstylist & Spaterapeut

“När jag och min sambo Markku startade vår verksamhet så fick vi den härliga pirriga känslan av att göra något nytt och spännande tillsammans. Ingen av oss kunde drömma om vilken succé som fanns framför oss. En av de saker som jag uppskattar mest med Jeanette är hennes arbetsmoral och vilja att lära sig nya saker, den drivkraften har varit en förebild för mig. Hon har alltid gått före och visat vägen, vilket gör att jag inte kan tänka mig en annan handledare. Jag uppskattar att få vara en del av hennes team – Teamwork is dreamwork!”

— Lena Larsson

Diplomerad akupunktör, örtläketerapeut och make-up artist

Markku T Kekkonen

Tidigare Key Account Manager inom IT

”Jag föll för direkthandel för att det är en bra möjlighet att starta sin egen verksamhet. Det ger möjlighet att kunna bestämma över sin egen tid och jobba varifrån man vill. Konceptet kändes rätt för mig eftersom att det är ett tryggt och ekonomiskt stabilt företag där man sätter återförsäljarna främst och alltid jobbar i framkant med produkterna. Jeanette är en fantastisk förebild i branschen och visar vägen för många. Hon coachar andra till framgång med ett stort hjärta och mycket kunskap! Att jag har fått arbeta tätt med Jeanette dem senaste åren har helt klart varit en viktig pusselbit i min verksamhet för att ta min business till nästa nivå!”

— Malin Lindström

Bakgrund inom restaurangbranschen

”Jag valde möjligheten att arbeta med Direkthandel för jag såg att jag kunde påverka både min livstil och min ekonomi. Teamwork skapar energi och glädje och jag mår så bra av att kunna hjälpa andra personer att också påverka sin situation i livet. Under alla dessa år har Jeanette varit ett stort stöd och en inspiration för alla oss. Det är viktigt med en ledare som visar vägen.”

— Lotta Kreij

Tidigare personalansvarig på SAS

“Jag älskar produkterna och de är ett perfekt komplement i min befintliga verksamhet där jag driver en salong och yogastudio. De ger mig ytterligare en inkomstström i min verksamhet och jag känner mig otroligt stolt att få representera “min egna” skönhets- och hälsolinje! Det är oerhört spännande och utvecklande att jobba med Jeanette som är en så driven, inspirerande och kunnig tjej och det är skönt att ha en kollega som stöd.”

Marina Olsson

Dipl. Hudterapeut och Yogainstruktör, driver Salong Relax